Τουρισμός Για Όλους / Τουρισμός για όλους: προθεσμία μέχρι το προσεχές Σάββατο ... / «όπως είχαμε υποσχεθεί, προχωράμε στο άνοιγμα του προγράμματος τουρισμός για όλους για νέους δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την δευτέρα 5/7 μέχρι την παρασκευή, 9/7.

Τουρισμός Για Όλους / Τουρισμός για όλους: προθεσμία μέχρι το προσεχές Σάββατο ... / «όπως είχαμε υποσχεθεί, προχωράμε στο άνοιγμα του προγράμματος τουρισμός για όλους για νέους δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την δευτέρα 5/7 μέχρι την παρασκευή, 9/7.. Το πρόγραμμα προϋπολογισμού 100 εκατ. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους δικαιούχους. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών. Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους του υπουργείου τουρισμού, που παρέχει προσιτές διακοπές σε χιλιάδες δικαιούχους.πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει από.

11786/02.07.2021 και 11788/02.07.2021 δημόσιες προσκλήσεις καλούμε τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», έτους 2020. Αναρτήθηκε στο φεκ η κοινή υπουργική απόφαση ( κυα) για το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους » μέσω τουριστικών πρακτορείων. Σας ενημερώνουμε ότι με τις υπ' αρ. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών.

Τουρισμός Για Όλους - Αποτελέσματα: Δείτε ΕΔΩ αν είστε ...
Τουρισμός Για Όλους - Αποτελέσματα: Δείτε ΕΔΩ αν είστε ... from www.tromaktiko.gr
Τουρισμός για όλους… με την yπογραφή του signature travel! Μάλιστα, οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών. Στο τέλος του μήνα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τον «τουρισμός για όλους», για νέους δικαιούχους. Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr. Αλλαγές στην επιδότηση των δικαιούχων πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για ένα από τα 300.000 vouchers. Περισσότερες επιλογές και επιδότηση μέχρι και 100% στους δικαιούχους Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του.

Το πρόγραμμα προϋπολογισμού 100 εκατ.

Το πρόγραμμα προϋπολογισμού 100 εκατ. Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε την οριστική κατάσταση της αίτηση σας: Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών. Μάλιστα, οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher. Τουρισμός για όλους… με την yπογραφή του signature travel! To πρόγραμμα τουρισμός για όλους παρατάθηκε για το 2021 και το voucher που έχει εκδοθεί το έτος 2020 ισχύει έως 31.12. Υπενθυμίζεται ότι με το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», θα διατεθούν συνολικά 30 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους και ωφελούμενούς τους να. Τρία προγράμματα κοινωνικού τουρισμού «τρέχουν» παράλληλα. Το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους» αποσκοπεί στην ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού ενώ για το έτος 2020 η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Στο φεκ διευκρινίζονται τα κριτήρια, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης του προγράμματος «τουρισμός για όλους». Σας ενημερώνουμε ότι με τις υπ' αρ. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Φθηνές διακοπές σε 1.932 καταλύματα σε όλη τη χώρα.

Περισσότερες επιλογές και επιδότηση μέχρι και 100% στους δικαιούχους Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους» αποσκοπεί στην ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού ενώ για το έτος 2020 η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Συγκεκριμένα οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής. Τρία προγράμματα κοινωνικού τουρισμού «τρέχουν» παράλληλα.

Τουρισμός για Όλους: Αυτά είναι τα αποτελέσματα για τα ...
Τουρισμός για Όλους: Αυτά είναι τα αποτελέσματα για τα ... from kontranews.gr
Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Τρία προγράμματα κοινωνικού τουρισμού «τρέχουν» παράλληλα. Από σήμερα δευτέρα ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέους δικαιούχους του προγράμματος «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού. Περισσότερες επιλογές και επιδότηση μέχρι και 100% στους δικαιούχους Συγκεκριμένα οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής. Μάλιστα, οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher. Στο φεκ διευκρινίζονται τα κριτήρια, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης του προγράμματος «τουρισμός για όλους».

Νέες αιτήσεις και δικαιούχοι περισσότερες επιλογές και επιδότηση μέχρι και 100% στους δικαιούχους

Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο www.tourism4all.gov.gr, ενώ όσοι έλαβαν πέρυσι voucher θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31/12/2021. Τουρισμός για όλους… με την yπογραφή του signature travel! Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους δικαιούχους. Στο φεκ διευκρινίζονται τα κριτήρια, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης του προγράμματος «τουρισμός για όλους». Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε την οριστική κατάσταση της αίτηση σας: Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Αλλαγές στην επιδότηση των δικαιούχων πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για ένα από τα 300.000 vouchers. Οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν τα vouchers ακόμη και για την περίπτωση διαμονής διάρκειας. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» επιδοτεί τη διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια. Αναρτήθηκε στο φεκ η κοινή υπουργική απόφαση ( κυα) για το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους » μέσω τουριστικών πρακτορείων. Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr.

Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» παίρνει παράταση και το 2021, με αποτέλεσμα το voucher να έχει διάρκεια ισχύος μέχρι και τις 31 δεκεμβρίου 2021. Το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους» αποσκοπεί στην ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού ενώ για το έτος 2020 η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε την οριστική κατάσταση της αίτηση σας: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους του υπουργείου τουρισμού, που παρέχει προσιτές διακοπές σε χιλιάδες δικαιούχους.πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει από μέχρι και 100% επιδότηση. Παρατάθηκε τo πρόγραμμα τουρισμός για όλους για το 2021 καθώς το voucher για το 2020 ισχύει μέχρι 31.12.2021, με περισσότερες επιλογές για τους δικαιούχους από καταλύματα που έχουν ενταχθεί στο μητρώο παροχών.

Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα - Μέχρι πότε ...
Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα - Μέχρι πότε ... from www.tromaktiko.gr
Το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους» αποσκοπεί στην ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού ενώ για το έτος 2020 η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών. Από σήμερα δευτέρα ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέους δικαιούχους του προγράμματος «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού. Νέες αιτήσεις και δικαιούχοι περισσότερες επιλογές και επιδότηση μέχρι και 100% στους δικαιούχους 11786/02.07.2021 και 11788/02.07.2021 δημόσιες προσκλήσεις καλούμε τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», έτους 2020. Δείτε εδω αν είστε δικαιούχος Οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν τα vouchers ακόμη και για την περίπτωση διαμονής διάρκειας. Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr.

Περισσότερες επιλογές και επιδότηση μέχρι και 100% στους δικαιούχους

Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» παίρνει παράταση και το 2021, με αποτέλεσμα το voucher να έχει διάρκεια ισχύος μέχρι και τις 31 δεκεμβρίου 2021. Στο τέλος του μήνα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τον «τουρισμός για όλους», για νέους δικαιούχους. Αλλαγές στην επιδότηση των δικαιούχων πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για ένα από τα 300.000 vouchers. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» επιδοτεί τη διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια. 11786/02.07.2021 και 11788/02.07.2021 δημόσιες προσκλήσεις καλούμε τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», έτους 2020. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» εμφανίζεται σημαντικά βελτιωμένο φέτος, ενώ δίνεται επιδότηση ακόμη και σε ποσοστό 100%. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν τα vouchers ακόμη και για την περίπτωση διαμονής διάρκειας. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών. Μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. To πρόγραμμα τουρισμός για όλους παρατάθηκε για το 2021 και το voucher που έχει εκδοθεί το έτος 2020 ισχύει έως 31.12. Το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους» αποσκοπεί στην ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού ενώ για το έτος 2020 η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους του υπουργείου τουρισμού, που παρέχει προσιτές διακοπές σε χιλιάδες δικαιούχους.πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει από μέχρι και 100% επιδότηση.